Finmasket net rustfri

Finmasket Rustfri/syrefast – SPG Sigtevæv ApS

Produktion og import af rustfrit trådnet til filtre / sigter f.eks. til brug ved arbejde med pulver, korn, væsker, farver og lakker mm.

Finmasket insekt-net, stål, maskestr. 2,7 mm – InsektOrama

Insekt-net i galvaniseret stål – køb det her! | InsektOrama.dk

Her finder du også vores udvalg af insektnet og fluetvist – fluetvist er meget fintmasket stålnet og insektnet er meget finmasket net i plast.

Insekt-net i galv. stål med maskestørrelse på 2,7 mm. Nettet kan klippes med en saks, og er velegnet som udluftningsgitter, afdækning mv.

Stålplade med net og maskestørrelse 6 x 3,3 mm – Jem & Fix

Stålplade med net og maskestørrelse 6 x 3,3 mm | jem & fix

Finmasket sigte med dobbelt net fra Steel-Function Sigten har med sine 25 cm i diameter en god stor størrelse, så du kan bruge den til at skylle ris og …

Stålplade med net og maskestørrelse på 6 x 3,3 mm. Type 450. Stålpladen måler 0,5 x 500 x 400 mm og kan anvendes til mange formål. Køb den her hos jem & fix.

Svejst net – Få et uforpligtende tilbud

Svejst net – Få et uforpligtende tilbud – WestCoast® Tråd & Plader ApS

Vores svejst net leveres efter dit behov for materiale, konstruktion, styrke, åbning eller mængde. Kontakt os for en gennemgang af de mange muligheder.

Streno importerer/producerer rustfrit trådnet til filtre / sigter f …

Streno importerer/producerer rustfrit trådnet til filtre / sigter f.eks. til brug ved arbejde med pulver, korn, væsker, farver og lakker mm.

Produktion og import af rustfrit trådnet til filtre / sigter f.eks. til brug ved arbejde med pulver, korn, væsker, farver og lakker mm.

NSH Soldevæv og Fluetvist her – Frishop.dk

Finmasket sigte i rustfri stål med dobbelt net Ø12

Lille sigte fra Steel-Function med en diameter på 12 cm. Sigten er har dobbelt net og er finmasket, så du kan bruge den til at sigte mel, kakaopulver osv. Udført i rustfri stål og tåler opvaskemaskine

Finmasket sigte i rustfri stål med dobbelt net Ø25

Finmasket sigte med dobbelt net fra Steel-FunctionSigten har med sine 25 cm i diameter en god stor størrelse, så du kan bruge den til at skylle ris og grønt eller til at sige madvarer i storkøkkenet. Fremstillet i rustfri stål og tåler opvaskemaskine.

V4A03 (55 dB) Yshield trådnet mod stråling | Bredde 90 cm

V4A03 (55 dB) Yshield trådnet mod stråling | Bredde 90 cm | HF+LF

Finasket trådnet i rustfri stål, skærmer mod HF-stråling med 55 dB (99,9997%) ved 1 GHz. Ved jording, skærmer det også LF elektriske felter.

Keywords: finmasket net rustfri