Læs til sygeplejerske online

Uddannelsen som e-læring – Professionshøjskolen Absalon

Uddannelsen som e-læring | Professionshøjskolen Absalon

Med sygeplejerskeuddannelsen som e-læring får du samme uddannelse som ved den ordinære sygeplejerskeuddannelse – forskellen ligger alene i e-læringsformen.

Bliv sygeplejerske med netuddannelsen – UC SYD

Bliv sygeplejerske med netuddannelsen | UC SYD

Du kan læse til sygeplejerske på nettet. Du følger den ordinære sygeplejerskeuddannelse, men da store dele af undervisningen foregår online, …

Du kan læse til sygeplejerske på nettet. Du følger den ordinære sygeplejerskeuddannelse, men da store dele af undervisningen foregår online, vil du som studerende have bedre muligheder for selv at strukturere dit studium. Læs mere om uddannelsens opbygning, økonomi og adgangskrav her.

Sygeplejerske (NET) – Uddannelser – VIA University College

Sygeplejerskeuddannelse – netuddannelse på VIA – Find den her | VIA

Den netbaserede sygeplejerskeuddannelse er for dig, der har brug for fleksibilitet og kan arbejde struktureret på egen hånd og i studiegrupper. Du arbejder …

Den netbaserede sygeplejerskeuddannelse er for dig, der har brug for fleksibilitet og kan arbejde struktureret på egen hånd og i studiegrupper. Se her.

Sygeplejerskeuddannelsen som fjernundervisning

Bliv sygeplejerske online med et sygeplejerske fjernstudie

Drømmer du om at blive sygeplejerske? Tag sygeplejerskeuddannelsen som fjernundervisning og vær uafhængig af tid og sted. Læs mere om fjernstudiet her.

Fleksibel uddannelse – Københavns Professionshøjskole

Du kan tage din sygeplejerskeuddannelse delvist på nettet og delvist på Campus … vælge om du vil deltage i klasserummet eller primært vil studere online.

Har du behov for fleksibilitet, så overvej at tage din sygeplejerskeuddannelse delvist på nettet og delvist på Campus Nordsjælland i Hillerød. Læs mere her.

Læs til sygeplejerske hjemmefra – Dansk Sygeplejeråd

Læs til sygeplejerske hjemmefra | Sygeplejersken, DSR | Sygeplejersken 2001, nr. 21

Læs til sygeplejerske hjemmefra. For første gang i Danmark kan man nu tage sygeplejerskeuddannelsen som fjernstudium. Det er sygeplejeskolen i Slagelse, …

For første gang i Danmark kan man nu tage sygeplejerskeuddannelsen som fjernstudium. Det er sygeplejeskolen i Slagelse, som står bag det nye tilbud.

Læs til sygeplejerske på 3.5 år på UCN | Se mere her

Du kan læse til sygeplejerske i Aalborg, Hjørring og Thisted. Uddannelsen tager 3.5 år og kombinerer … Mød alle uddannelser på campus eller online.

Du kan læse til sygeplejerske i Aalborg, Hjørring og Thisted. Uddannelsen tager 3.5 år og kombinerer undervisning og praktik.

Sygeplejerske | UddannelsesGuiden

Udlandsophold. Du har mulighed for at tage dele af din uddannelse i udlandet. Eksamen. De teoretiske og kliniske semestre bliver bedømt ved interne eller …

På uddannelsen kommer du tæt på mennesker, der står i udfordrende situationer, og du lærer at udføre, lede, formidle og udvikle sygepleje.

Sygeplejerske UCL | Find hurtigt info om uddannelsen lige her

Læs mere om dine karrieremuligheder med en uddannelse som sygeplejerske på UCL.dk | Studér i Odense, Svendborg og Vejle.

Læs mere om dine karrieremuligheder med en uddannelse som sygeplejerske på UCL.dk | Studér i Odense, Svendborg og Vejle

E-læring på læreruddannelsen og sygeplejerskeuddannelsen

E-læring på læreruddannelsen og sygeplejerskeuddannelsen | EVA

Læs mere om projektet · Professionskompetencer gennem e-læring på sygeplejerske- og læreruddannelserne · E-læringsuddannelser populære blandt voksne studerende …

Hvordan arbejder professionshøjskoler med at tilrettelægge e-læringsuddannelser på lærer- og sygeplejerskeuddannelsen? Og hvilke forhold har betydning for, at de e-læringsstuderende tilegner sig praksisnære professionskompetencer i løbet af deres uddannelse?

Keywords: læs til sygeplejerske online